Cuma , 26 Nisan 2024
Anasayfa / Etkinliklerimiz / URTEB Onursal Başkanımız Sayın Zeki Zorlu Ziyareti

URTEB Onursal Başkanımız Sayın Zeki Zorlu Ziyareti

URTEB ONURSAL BAŞKANI ve ZORLU HOLDİNG EŞ BAŞKANI SAYIN ZEKİ ZORLU BEY’ E URTEB YÖNETİMİNDEN ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

URTEB’den ahde vefa

Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği’nin (URTEB) Ahmet Özenalp Genel Başkanlığı’ndaki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, URTEB’in Onursal Başkanı Zeki Zorlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

URTEB 15. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa seçilen Ahmet Özenalp, yeni yönetimi ile birlikte kolları sıvayıp göreve başlarken, bir yandan da ziyaretler yapıyor. Genel Başkan Özenalp, Yönetim Kurulu Üyelerinden Özcebe Hukuk Bürosu Hukuk Müşaviri Av. Handan Özcebe, Rönesans Reasürans ve Brokerlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selva Eren ve Korteks Mensucat San. ve Tic. AŞ. İhracat Şefi Emir Turupçu ile birlikte, Birlik’in Kurucu ve Onursal Başkanı işadamı Zeki Zorlu’yu ziyaret ederek hedeflerini anlattı. Öğle yemekte de devam eden sohbette URTEB Genel Başkanı Ahmet Özenalp, Zorlu Holding Eş Başkanı Zeki Zorlu’ya URTEB’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. URTEB’de devraldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için çalışacaklarını dile getiren Özenalp, ‘Sizler URTEB’in bugünlere gelmesi için çok emekler verdiniz. Öncelikle bunun için size şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler de sizlerin açtığı yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.
Hedeflerimiz büyük. Haksız rekabet konusunun konuşulduğu her yerde URTEB olarak ilk akla gelen kuruluş olmak istiyoruz. Amacımız, kazanç paylaşma amacı dışında ve kanunlarla yasaklanmamış olmak koşulu ile her türlü teşebbüsler arasındaki rekabetin korunmasını ve haksız rekabetin önlenmesini sağlamak. Bu amacın URTEB’in milli bir görevi olduğuna inanıyorum. Yeni dönemde gerek akademi dünyası gerekse de özel sektörle işbirliklerimiz artarak sürecek. URTEB’in çalışmaları ve sorunlara getirdiği çözümler hakkında kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz. Sizlerin de manevi desteğinizi her zaman yanımızda hissetmek isteriz’ dedi.
URTEB Onursal Başkanı Zeki Zorlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetime başarılar diledi. Zorlu, ‘Her zaman yanınızda olacağım. Ben 12 yıl başkanlık yaptım.
Bu süre boyunca haksız rekabet kavramını anlatmak ve önüne geçebilmek adına önemli faaliyetler gerçekleştirdik. Sizlerin de bu misyondan hareketle çalışacağınıza inancım tam. Sayın Özenalp, bu konuda çok tecrübeli bir isim. Yolunuz açık olsun’ diye konuştu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir